maandag 16 mei 2011

Plaattaart met zomergroenten


Plaattaart met zomergroenten
-   Rol bladerdeeg
-   2 eetlepels groene pesto
-   125 ml crème fraiche
-   1 courgette (in schuine plakken)
-   4 tomaten (in plakken)
-   1 gele paprika (in ringen)
-   100 g geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 225 graden. Rol de bladerdeegrol uit en plaats hem op een bakplaat met opstaande rand. Leef je uit door met een vork gaatjes te prikken en laat hem dan 5 minuutjes voorbakken in de oven. Roer de pesto door de crème fraiche en smeer het uit over de deegbodem. Verdeel dan de groenten erover en bestrooi met wat zout, peper en de geraspte kaas. Laat hem ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Warm serveren.
(Je zou er eventueel ook nog wat geitenkaas bij kunnen stoppen – voor Louis was ie toen helemaal af)
Ik ben helaas vergeten een foto te maken, maar het was een hele mooie kleurensensatie geworden! En bovendien heb ik zelfs een compliment gekregen over mijn kookkunsten! 'Tu fait des hyper bons plats!'zei Louis. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten